IOS 11 Bug waren voor de lancering van Apple bekend

Lees verder

IOS 11 Bug waren voor de lancering van Apple bekend

Op 12 september heeft Apple het nieuwe besturingssysteem IOS 11 gepresenteerd. Tijdens het event heeft Apple ook nieuwe producten gepresenteerd zoals: de iPhone 8, iPhone X, iPad Pro en andere Apple producten.

Sinds 19 september is besturingssysteem iOS 11 te downloaden via de App store van Apple. Deze nieuwe versie van iOS is beschikbaar voor de iPhone, iMac, iPad en andere Apple devices. Er zijn veel innovaties en voordelen in het nieuwe besturingssysteem iOS 11 maar helaas zijn er ook een aantal bugs zoals: een disfunctionerende outlook app, een snel afnemende batterij en wifi problemen.

IOS 11 Bugs

Tegenwoordig is de kans op bugs groter dan ooit. Dit komt mede door de snelle ontwikkelingen en strakke planning van nieuwe releases. Dit probleem geldt ook voor het nieuwe besturingssysteem van Apple. Gebruikers van de mail-app kunnen geen e-mails versturen en Apple en Microsoft erkennen het probleem. Het blijkt dat de bug voortkomt uit het feit dat moderne Exchange-installaties http/2 standaard hebben ingeschakeld. Bij problemen valt de mail-app terug op http/1.1 of zou dat moeten doen. Precies een week na de release van het besturingssysteem iOS 11 kwam Apple al met de update IOS 11.0.1. Het mailprobleem van Outlook is in dit besturingssysteem verholpen.

Bugs in Betaperiode

De bèta versie van het nieuwe besturingssysteem is in juni 2017 uitgebracht voor de bètatesters van Apple. In deze versie van iOS hadden verschillende bètatesters gemeld dat er bugs zaten in het systeem en dat er problemen waren met de outlook app. Apple heeft niks met deze bugs gedaan en iOS 11 zonder oplossing gelanceerd op 19 september.

​Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als software developer? Of wil je samen met een PHIND consultant kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk naar het vacature-aanbod op onze site.

Delen

Deel dit artikel