ABN AMRO

Amersfoort

Bedrijfsinfo

ABN AMRO vindt het van belang dat alle klanten hun bankzaken zelf kunnen regelen. De producten en diensten van ABN AMRO zijn daarom ook erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk. ABN AMRO speelt zo goed mogelijk in op de wensen en behoeften en daarom heeft de bank regelmatig contact met organisaties voor mensen met een functiebeperking en belangenorganisatie.

ABN AMRO speelt in op de veranderingen in de markt en dus op de eveneens veranderde behoeften van de consument. Daar vraagt de tijd ook om. ABN AMRO handelt in de context en realiteit van nu, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

ABN AMRO biedt zowel de particuliere als zakelijke klant een volledig product- en dienstenpakket aan, waaronder verzekeringen. De experts van ABN AMRO bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

Het hoofdkantoor van ABN AMRO is gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas. Met een hoogte van 105 meter en 24 verdiepingen behoort het gebouw tot een van de tien hoogste gebouwen in Amsterdam. Bij ABN AMRO werken circa 22.500 professionals, waarvan meer dan 5.000 in het buitenland. ABN AMRO is maar liefst actief in 23 landen.

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures van ABN AMRO of zou je meer informatie willen over bepaalde zaken? Neem dan contact op met  PHIND of bekijk de onderstaande vacatures.