Avanade

Utrecht

Bedrijfsinfo

Avanade is dé toonaangevende leverancier van innovatieve digitale clouddiensten en bedrijfsoplossingen. Via duizenden projecten heeft Avanade bedrijven voorbereid op de digitale wereld. Avanade creëert aansprekende ervaringen voor hun klanten en werknemers. Door kosten te minimaliseren, de productiviteit te verhogen, samenwerking en verhoogde flexibiliteit maakt Avanade het mogelijk om deze prestaties te optimaliseren en leveren.

Avanade heeft een aantal waarden die synoniem staan voor wie zij zijn en waar zij voor staan. Deze waarden liggen ten grondslag aan de dagelijkse werkwijze en beslissingen. Bij alles wat het bedrijf doet, staan de volgende vijf kernwaarden centraal:

We change things for the better
We innovate with passion and purpose
We deliver with excellence
We believe everyone counts
We act with integrity and respect

De medewerkers van Avanade staan centraal in de visie en waarden van het bedrijf. Zij vormen de bron van de digitale expertise en maken het succes van Avanade en het succes van de klanten mogelijk.

Het hoofdkantoor van Avanade is gevestigd in Utrecht aan de Orteliuslaan 1000. Behalve het hoofdkantoor heeft Avanade ook een kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Avanade heeft meer dan 30.000 experts die dagelijks bezig zijn met IT service, Microsoft Dynamics, Consulting, Technology Infrastructure en andere werkzaamheden.

Ben je nieuwsgierig in Avanade en de openstaande functies binnen het bedrijf? Bekijk de onderstaande vacatures dan snel of neem contact op met een van de consultants.