Centric

IJsselstein

Bedrijfsinfo

Centric is een Nederlands IT bedrijf dat Software Solutions, Business Process Outsourcing, IT Outsourcing en Staffing Services levert. Door het bieden van technologischische oplossingen, IT- en administratie zorgt Centric ervoor dat klanten zich kunnen richten op hun core-business. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Binnen Centric staat duurzame groei en innovatie centraal. Professionals partners en klanten worden met elkaar verbonden zodat alle kennis, ideeën en talenten bijeen komen. De samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoordelijke groei van Centric en stabiliteit voor professionals en klanten.

Centric heeft een speciaal groeiprogramma ontwikkeld voor IT’ers ontwikkeld genaamd: Craft, develop yourself. Via Craft kunnen IT’ers het vakmanschap verder ontwikkelen. Denk hierbij aan het delen van IT-vraagstukken, vakgenoten te ontmoeten, oplossingen te delen en nog veel meer!

Centric telt circa 4.300 medewerkers en het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda. buiten het hoofdkantoor heeft Centric meerdere vestigingen in plaatsen zoals ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Eindhoven, Zoetermeer, Hoofddorp en bijvoorbeeld Zaventem.

Wil je meer weten over Centric en het groeiprogramma binnen het bedrijf? Neem dan contact op met PHIND en we vertellen je alle ins and outs!