EY

Amsterdam

Bedrijfsinfo

EY is een internationaal vooraanstaand bedrijf dat diensten levert zoals assurance, tax, transactions en advisory. Tot juni 2013 stond EY bekend als: Ernst & Young en EY is het internationaal samenwerkingsverband van lokale lidfirma’s. Elk van deze lidfirma is een afzonderlijk rechtspersoon.

EY investeert in de volgende drie elementen om de bedrijfscultuur te verwezenlijken.
Inclusiviteit: Het werven van enthousiaste en ambitieuze mensen. Binnen EY wordt er naar ieders stem geluisterd, en dat zorgt er niet alleen voor dat EY de beste mensen aan kan trekken en behouden, maar ook dat EY tot betere antwoorden komt voor de cliënten en organisaties.
Ontwikkeling: EY hecht veel waarde aan personeel. Het bedrijf biedt personeel opleidingen, ervaringen en begeleiding zodat iedereen kan groeien binnen het bedrijf.
Betrokkenheid: EY streeft ernaar dat iedereen binnen de organisatie op zijn plek zit. Al het personeel voelt zich op zijn gemak en in een organisatie zoveel flexibiliteit biedt dat zij hun professionele en persoonlijke doelen kunnen behalen.

In Nederland kan je bij meerdere vestigingen van EY terecht. De meeste vestigingen zitten in de randstad maar er zijn ook vestigingen in bijvoorbeeld Zwolle en Venlo. EY telt wereldwijd circa 200.000 medewerkers en is in meer dan 150 landen gevestigd.

Wil jij werken bij een internationale speler zoals EY? En ben je benieuwd naar de openstaande vacatures? Neem dan contact op met PHIND en we bespreken de functies als developer graag met je.