Keeyns

's-Hertogenbosch

Bedrijfsinfo

In deze snel veranderende wereld wordt juridische en fiscale wetgeving erg gecompliceerd. Overzicht behouden wordt steeds lastiger, laat staan ‘in control’ zijn als (inter) nationale speler.

Keeyns is, zoals de naam vermoedt: een ‘keen’ systeem. Met behulp van Keeyns krijgen klanten volledige controle over fiscaal advies, aangiftes en alle anderen zaken die hiermee verbonden zijn. Keeyns heeft een gebruiksvriendelijke “document storage tool” waarmee alle belangrijke documenten gemonitord kunnen worden zoals: globale fiscale aangiften, betalingstermijnen en andere relevante deadlines. Het dashboard van Keeyns geeft e-mailnotificaties weer en brengt bedrijven en ondernemers tijdig op de hoogte van deadlines. Een overzichtelijke workflow maakt meteen duidelijk wie ‘ownership’ heeft.

Het team van Keeyns bestaat momenteel uit drie ontwikkelaars en een product owner. Het kantoor van Keeyns ’s-Hertogenbosch is gevestigd aan het Pettelaarpark 102. Het bedrijf is op 200 meter afstand verwijdert van de snelweg de A2 en is vanaf het centraal station ook goed bereikbaar met de bus of OV-fiets.

Keeyns is altijd op zoek naar ambitieuze gedreven professionals die niet van stilstaan houden. Ben je een creatieve oplossingsgerichte developer en wil je bij een hardwerkend innovatief bedrijf gaan werken in ’s-Hertogenbosch? Bekijk de vacatures dan van Keeyns en wie weet maak jij binnenkort kennis met deze internationale speler. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze consultants.