KLM

Amstelveen

Bedrijfsinfo

KLM staat voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij en staat in de top 5 van bekendste en grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. KLM opereert wereldwijd en vormt de kern van de KLM Groep, waarvan ook Transavia, Martinair en KLM Cityhopper deel uitmaken. Sinds 2004 is KLM gefuseerd met Air France tot de holding Air France-KLM. Onder de holding zijn KLM en Air France beide actief als netwerkmaatschappij. De drie kernactiviteiten die bij KLM centraal staan zijn: het vervoeren van passagiers, vrachtvervoer en vliegtuigonderhoud.

KLM staat voor passie, energie, daadkracht en denkkracht. Deze eigenschappen zijn dan ook kenmerkend voor de organisatie. Binnen KLM kent men een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, bedrijfsonderdelen, opleidingen, culturele achtergronden en specialismen.

KLM’ers werken met enthousiasme en passie voor KLM. De werkzaamheden die zij uitvoeren doen ze elke dag weer met veel plezier. Elke KLM’er is erg belangrijk, zowel op het platform, als in de bagagekelder, bij de techniek, vracht, op kantoor of in de operatie. KLM groeit hard en is altijd zoekende naar nieuw talent. PHIND werkt als ondersteunende partner voor KLM en brengt talentvolle developers in contact met KLM voor traineeships.

Het hoofdkantoor van KLM is gevestigd in Amstelveen aan de Amsterdamse weg 55. Dit pand heeft 10 verdiepingen en ligt langs de A9 aan de rand van het Amsterdamse Bos. In het pand werken circa duizend KLM’ers.

Wil jij deel uit maken van de grote, blauwe familie? Neem dan contact op met PHIND of bekijk het onderstaande vacatureaanbod nu.