Mirabeau

Eindhoven
Vacatures bij dit bedrijf

Mirabeau ontwikkeld online platformen die door miljoenen Nederlanders worden gebruikt voor marktleiders die actief zijn op internet.

Bedrijfsinfo

Mirabeau is een full-service digital agency en levert een breed scala aan online diensten. Denk hierbij aan Digital Design, Online Strategy, Software Development, Online Security, Artificial Intelligence, Agile Transitioners en nog veel meer. Deze online diensten levert Mirabeau aan marktleiders, echte top notch bedrijven zoals KLM, Transavia, NVM en Nuon. Mirabeau zorgt ervoor dat interactie persoonlijk aanvoelt door het inzetten van robots, data analyses en artificial intelligence.

Door de constante ontwikkelingen in de technologie, staat Mirabeau niet stil. De Agile teams van Mirabeau doen er alles aan om snel in te spelen op de veranderde behoeftes zodat de klanten altijd digitaal voorlopen en hun klantenervaring steeds beter wordt.

Het hoofdkantoor van Mirabeau is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Naast deze vestiging heeft Mirabeau nog 3 vestigingen in Rotterdam, Eindhoven en Hoorn. In de panden werken meer dan 250 specialisten die elke dag bezig zijn met consultancy, business process outsourcing, technologie en andere dienstverlening.

Wil jij werken bij de absolute top als het gaat om digital agency en ben je benieuwd naar de openstaande vacatures van Mirabeau? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we de vacatures met je kunnen bespreken.