Otherside at Work

's-Hertogenbosch

Bedrijfsinfo

Otherside at Work is leverancier van verzuim- en bedrijfsgezondheidssoftware en richt zich volledig op het ondersteunen van de samenwerking tussen professionals. Het kantoor van Otherwise at Work is gevestigd in ’s-Hertogenbosch aan de Utopialaan 36 en ligt gelegen aan de A2.

Otherside at Work levert via de Cloud, SaaS-diensten aan bedrijven. De software die daarvoor nodig is wordt zelf door het bedrijf ontwikkeld. Deze software ontwikkelen de developers op het Microsoft platform (.Net framework 4.5, C#, MVVM-architectuur, EF, SPA met WebApi/Odata, Microsoft SQL-server 2012/2014) in combinatie met het Javascript framework CanJS.

Otherside at Work is een gedreven en ambitieus bedrijf. Door middel van de vijf bouwsteden zorgt het bedrijf ervoor dat het niet alleen bij ambities blijft.

Co-creatie: Het bedrijf gelooft in co-creatie: samen werken, samen falen en samen groeien. Bij het doen van zaken staat vertrouwen altijd centraal.
Duurzaam: Otherside at Work hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Het bedrijf maakt keuzes met toekomst potentie, maakt software die tegen een stootje kan en investeert in nieuw personeel.
Persoonlijk: 
Iedereen is uniek en door oprechte aandacht voor het individu zorgt Otherside at Work ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf en anderen haalt.
Plezier: Hard werken is leuk, maar hard werken met een glimlach maakt het werk nog veel leuker.
Actie: 
Otherside at Work houdt niet van twijfelen maar van actie. Het bedrijf werkt volgens de Agile principes en reageert snel op veranderingen en verbeterd zich continu.

Wil jij werken in een professionele, dynamische en informele werkomgeving en heb je interesse in een baan bij Otherside at Work? Bekijk het vacature aanbod dan snel en neem contact op met PHIND.