Pararius

Amsterdam

Bedrijfsinfo

Pararius is hét woningplatform van Nederland. Op Pararius zoeken jaarlijks meer dan 70.000 woningzoekenden een huur- of koopwoning. Via de website of app vind je altijd het recent beschikbare aanbod van alle makelaars en woningen in jouw omgeving. De huurwoningen op Pararius worden gemiddeld 1.1 miljoen keer per maand bekeken. Dat zegt wel wat over de grootte en populariteit van het platform. Op de website en app kun jij de wensen en vereisten van jouw droomwoning eenvoudig filteren zodat je altijd relevante woningen te zien krijgt. Door e-mailupdates in te stellen krijg je al de relevante woningen dagelijks te zien.

Pararius is opgericht in 2006 en het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam aan de Overschiestraat 61. Het kantoor is via metro, bus of trein makkelijk te bereiken vanaf station Slotervaart en met de auto vanaf de A10. Bij Pararius werken circa 20 mensen die er elke dag alles aan doen om de gebruiksvriendelijkheid en populariteit van de website en app te verbeteren.

Ben je geïnteresseerd in het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland en wil jij zoveel mogelijk mensen helpen aan een huur- of koopwoning? Neem dan contact op met een van onze consultants en we bespreken de openstaande functies graag met je.