PwC

Amsterdam

Bedrijfsinfo

PwC is een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf. PwC staat voor PricewaterhouseCoopers en is in 1998 ontstaan door een fusie van Price Waterhouse en Coopers. PwC hecht waarde aan wat zij belangrijk vinden en hun standpunten zijn: act with integrity, make a difference, care, re-imagine the possible en work together.

Bij alles wat PwC doet verwachten en leveren zij de hoogste kwaliteit. De experts van PwC handelen altijd alsof hun eigen reputatie op het spel staat. Daarbij geven zij altijd aan wat ze juist vinden ook indien de cases als moeilijk worden ervaren.

Werk je bij PwC dan werk je met je collega’s en klanten samen aan een gezamenlijk doel: bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Binnen PwC werken meer dan 180.000 professionals in 158 landen. PwC Nederland heeft een groot aantal vestigingen verspreid door heel het land. Daardoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Vestigingen van PwC vind je in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Door dit groot aantal vestigingen en opdrachten is PwC doorlopend op zoek naar mensen met passie en enthousiasme. Ben jij benieuwd naar de openstaande functies binnen PwC? Bekijk de onderstaande vacatures dan of neem contact op met PHIND.