Red Kiwi

Rotterdam

Bedrijfsinfo

Redkiwi is een full service internet agency en het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in Development, TYPO3 open source development, Hosting, Concept & Design, WordPress, Online Marketing, Magento webshops en Digital strategie. Dagelijks werken de professionals van Redkiwi met de nieuwste technologieën aan intressante cases van verschillende klanten waarbij de customer journey altijd centraal staat. Redkiwi brengt organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar en in alles wat zij doen gaan ze voor de beste oplossing!

Redkiwi is opgericht in 2005 met de ambitie om hét bureau van Nederland te zijn met de grootste digitale impact. Door het vertrouwen van honderden klanten te winnen is het team van Kiwi’s anno 2018 uitgegroeid tot meer dan 40 digitale professionals. Het team van Redkiwi is over de jaren heen meerdere keren genomineerd voor awards zoals de Dutch Digital Agencies, DIA, Deloitte, Emerce en de FD Gazelle. Ook zijn ze de Kiwi’s lid van het DDA (Dutch Digital Agencies).

Naast het hoofdkantoor dat gevestigd is aan de Dunantstraat 8 in Rotterdam heeft Redkiwi nog vier andere vestigingen. Deze vestigingen vind je in Amsterdam, Utrecht, Breda en Helmond.

Haal jij overal het maximale uit en wil je werken in een jong en vooral erg gezellig team van Kiwi’s?Bekijk het vacatureaanbod dan snel of neem contact op met een van onze consultants zodat we je alles kunnen vertellen over de Redkiwi’s, de bedrijfscultuur en de vacatures!