Social Deal

's-Hertogenbosch

Bedrijfsinfo

Social Deal is een jong en innovatief bedrijf dat in razendsnel tempo is uitgegroeid tot een van de grootste beleveniswebsites van Nederland. Social Deal kom je dagelijks tegen via verschillende social mediakanalen, radio, tv en overige media. Momenteel heeft Social Deal meer dan 3,5 miljoen leden, meer dan 45 aangesloten steden in binnen-en buitenland en meer dan 700.000 likes op Facebook.

Social Deal is op loopafstand gevestigd vanaf het centraal station in ’s-Hertogenbosch. Op het platform worden leuke maar vooral betaalbare deals gepresenteerd. Via Social Deal maak je kennis met de populaire en prominente bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan restaurants, hotels, bedrijven uit de welness-en beautybranche, theaters, cursussen en nog veel meer. Al deze deals koop je tegen de laagste prijs via de website of app.

De deals komen er uiteraard niet zonder het team van ruim 140 medewerkers. Alle werkzaamheden vinden plaats binnen Social Deal. Van het ontwerp van de app tot de klantenservice, en van de sales tot de marketing. De medewerkers van de verschillende afdelingen werken in de hoofdvestiging aan de Magistratenlaan 184 in ’s-Hertogenbosch.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over Social Deal en de openstaande vacatures? Bekijk de onderstaande vacatures dan snel of neem contact op met een van onze consultants.