Van Lanschot

's-Hertogenbosch

Bedrijfsinfo

Van Lanschot Chabot is de oudste succesvolle financiële dienstverlener van Nederland. Sinds 1769 is Van Lanschot een onafhankelijk adviseur voor ondernemers en bestuurders in Nederland. Vanuit de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Den Haag bedient Van Lanschot Chabot heel Nederland. Door de samenwerking met Mandema & Partners telt het bedrijf circa 300 medewerkers.

Van Lanchot Chabot richt zich op het hogere segment. Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan daarin al eeuwenlang centraal en zijn belangrijke ingrediënten om een uitstekende service en meerwaarde te bieden. Bij Van Lanschot kun je terecht voor verzekeringen op het gebied van wonen, vervoer, vrije tijd, kunst- & verzameling en werk & inkomen.

De specialiteiten van Van Lanschot zijn: Private Banking, Asset Management, Business Banking, Corporate Finance en Securities. De kracht zit in de bijzonder sterke relaties die de gevestigde namen van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten.
Van Lanschot heeft een sterke lokale aanwezigheid en is met 37 kantoren en klantontvangstlocaties gevestigd in Nederland, België en Zwitserland. Van Lanschot is de enige Nederlandse bank met een Zwitserse dochter met een bankvergunning.

Wil jij werken bij de financiële dienstverlener van Nederland? Bekijk het vacatureaanbod of neem contact op met een van onze consultants zodat we je alles kunnen vertellen over Van Lanschot Chabot, de bedrijfscultuur en de vacatures!