Asanka Boxma

Consultant Java

regio: Utrecht

Over Asanka

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Asanka Boxma en binnen PHIND ben ik als Medior Recruitment Consultant verantwoordelijk voor onze Java tak in de regio Utrecht, waar ik tevens ook met veel plezier woon.

Na mijn HAVO ben ik in Groningen Vastgoed & Makelaardij gaan studeren wat van origine een Bedrijfskundige studie is. Tijdens deze studie is er veel aandacht voor (uiteraard vastgoed), communicatie, management en netwerken in de breedste zin van het woord. Deze skills kan ik goed toepassen in mijn rol als Recruitment Consultant. Na het verlaten van het hoge noorden heb ik zowel Recruitment als Accountmanagement ervaring opgedaan in Amsterdam.

Nu als Java specialist, werkzaam in ‘s-Hertogenbosch maar verantwoordelijk voor de regio Utrecht, spreek ik iedere dag met zowel Klanten als Kandidaten. Wat beweegt iemand een volgende stap te maken en wat is daar voor nodig. De perfecte match vinden tussen Klant en Kandidaat waarbij relatie hoog in het vaandel staat, geeft me enorm veel energie en voldoening.

Heb je nog verdere vragen of sta jij open om een volgende stap te maken in je Java carrière? Neem dan gelijk vrijblijvend contact met me op want ik sta je graag te woord!

Naast werken houd ik van
  • Koken
  • Hockeyen
  • Golfen