PHP Consultant regio: Noord - Holland
Naast werken houd ik van
  • Zaalvoetbal
  • Fitness
  • Films

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Daniël van der Weel en ik ben Binnen PHIND de eindverantwoordelijke op het gebied van PHP in de regio Noord-Holland.

Nadat ik mijn studie Commerciële Economie afgerond had, heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van IT-recruitment. Als PHP consultant is het mijn missie om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Op deze manier kan ik (young) professionals laten zien waar mooie kansen liggen zodat zij het maximale uit zichzelf en hun carrière kan halen.

Naast mijn werk voetbal ik graag met vrienden wel eens een partijtje in de zaal waar de 3e helft het meest belangrijk is uiteindelijk. Voor een goed drankje ben ik daarom ook geregeld te vinden in Breda. Deze drankjes zullen uiteindelijk gecompenseerd moeten worden, daarom ben ik 3 keer per weer in de sportschool aan het sporten.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Dan kom ik  graag met je in contact om samen te kijken wat jouw carrière plannen zijn als PHP developer. Samen kijken we dan hoe we jouw carrière-pad kunnen maximaliseren!