Dennis Meulendijk

Candidate Consultant PHIND Interim

regio: Nederland

Over Dennis

Leuk dat je even de tijd neemt om wat meer over mij te weten te komen. Binnen PHIND ben ik Candidate Consultant voor onze Interim tak.

Geboren en getogen in het pittoreske ‘s-Hertogenbosch, maar vele uitstapjes rijker. Ik kwam er namelijk al vroeg tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Avans in eigen stad achter dat dit een periode zou zijn waar ik het maximale uit moest halen. Vrijwel elke zomer was ik een paar maanden lang te vinden aan verschillende Spaanse ‘costa’s’ om te werken, maar ook zeker te feesten.

Allerhoogst in het vaandel hier is toch echt het lichtelijke cliché van ‘Work hard, Play hard’. Bij PHIND heb ik nu de kans om ook volgens deze wijze mijn professionele carrière in te vullen. Het constant in contact staan met nieuwe mensen en het vervullen van klantbehoeftes om win-win situaties te creëren voor alle betrokken partijen is hetgeen wat ik zo leuk vind aan dit vak.

Het sociale aspect van recruitment uit zichzelf ook buiten PHIND om aangezien ik een gezellige borrel of leuk festivalletje niet snel af zal slaan. Verder ben ik groots sportfanaat in vrijwel alle vormen en maten en poker ik graag in mijn vrije tijd.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Naast werken houd ik van
  • Poker
  • Festivals
  • Bourgondische leefstijl