Over Lisanne

Hi! Mijn naam is Lisanne Timmer en ik ben sinds juni ’21 werkzaam bij PHIND.

Als je op mijn naam hebt geklikt, wil je waarschijnlijk meer over mij weten, daarom zal ik je hier kort wat over mijzelf vertellen. Mijn achtergrond zit in de Pedagogiek en gesloten Jeugdzorg. Hierdoor vind ik het heel belangrijk om te kijken naar de mens en zijn drijfveren, motivatie en ambities. Ik heb na een aantal jaar besloten om het roer om te gooien omdat ik merkte dat ik het ‘t állerleukste vond om met iemand op zoek te gaan naar wat voor studie / baan echt bij diegene zou passen. Daarom ben ik toen gestart in de bemiddeling tussen kandidaat en opdrachtgever, omdat ik daarin toekomstgericht beide verder kan helpen.

Voor ik bij PHIND kwam werken, heb ik meer dan een jaar in de technische detachering gewerkt. Hier heb ik kennis leren maken met de bemiddeling tussen kandidaat en bedrijf, maar het leek mij nóg leuker om te kijken wat ik (naast detachering) nog meer voor kandidaten en bedrijven kan betekenen. Hierom ben ik bij PHIND gestart, omdat de full-service die wij bieden mij ontzettend aanspreekt. Nu ben ik dus een Eindhovense Bourgondiër die gemotiveerd is om vanuit Den Bosch op zoek te gaan naar de perfecte match.

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, kijk ik graag films, ben ik een fanatiekeling met spelletjes (en dan met name Harry Potter trivia & 30 Seconds) of ben ik aan het genieten van terrassen met vrienden en familie!

Ben jij nou zelf op zoek naar een nieuwe functie, de perfecte kandidaat voor jullie openstaande positie, of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Ik hoor het graag en kijk uit naar je telefoontje!

Naast werken houd ik van
  • Harry Potter
  • Speciaal bier
  • Scandinavische thrillers lezen