Micky Dendias

Directeur PHIND Interim

regio: Nederland

Over Micky

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Micky Dendias. Binnen PHIND ben ik de verantwoordelijk voor de Interim afdeling.

Wat betreft mijzelf – na het VWO ben ik naar de Hogere Hotelschool gegaan in Maastricht. Hier heb ik geleerd om te netwerken, met een gastvrije insteek. Beide belangrijke skills die ik met plezier en overtuiging inzet in de wereld van recruitment. Daarnaast heb ik veel buitenlandse ervaring opgedaan, waarbij culturele verrijking en zelfontplooiing hoog in het vaandel stonden.

De opgedane kennis en ervaringen gebruik ik dagelijks in het recruitment-proces. Ik krijg ontzettend veel voldoening uit het helpen van mijn kandidaten en relaties. Dit doe ik op een enthousiaste, eerlijke en integere manier. Ik zie mijn teams als zaakwaarnemers van professionals binnen software development, waarbij de eerste stap altijd het in kaart brengen van jouw behoefte is. Hierna volgt een proces waarbij zij jou bij de hand nemen door een gestroomlijnde procedure. Zodat jij een mooie vervolgstap kan zetten in jou carrière.

Ben jij benieuwd hoe zij jou gaan begeleiden naar die volgende stap? Neem dan vrijblijvend contact op!

Naast werken houd ik van
  • Kitesurfen
  • Reizen
  • Brazilian Jiu-jitsu