Manager Softwere Development .NET regio: Noord - Brabant
Naast werken houd ik van
  • Reizen
  • Jiu-jitsu
  • Skydiven

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Micky Dendias. Binnen PHIND ben ik de eindverantwoordelijke op het gebied van .NET in de regio Noord-Brabant.

Na het VWO ben ik naar de Hogere Hotelschool gegaan in Maastricht. Hier heb ik geleerd om te netwerken, met een gastvrije insteek. Beide belangrijke skills die ik met plezier en overtuiging inzet in de wereld van recruitment. Daarnaast heb ik veel buitenlandse ervaring opgedaan, waarbij culturele verrijking en zelfontplooiing hoog in het vaandel stonden.

De opgedane kennis en ervaringen gebruik ik dagelijks in het recruitment-proces. Ik krijg ontzettend veel voldoening uit het helpen van mijn kandidaten en relaties. Dit doe ik op een enthousiaste, eerlijke en integere manier. Ik zie mezelf als zaakwaarnemer van professionals binnen .NET softwareontwikkeling, waarbij de eerste stap altijd het in kaart brengen van jouw behoefte is. Hierna volgt een proces waarbij ik jou bij de hand neem door een gestroomlijnde procedure. Zodat jij een mooie vervolgstap kan zetten in jou .NET carrière.

Ben jij benieuwd hoe ik jou ga begeleiden naar die volgende stap? Neem dan vrijblijvend contact op!