Lead consultant regio: Noord - Holland
Naast werken houd ik van
  • Tapas eten
  • Reizen
  • Fitness

“A personal touch in a digital age”

In een wereld waarin alles tegenwoordig digitaal gaat geloof ik heilig in het persoonlijke contact dat ik heb met mijn netwerk. Binnen PHIND richt ik me op de begeleiding van PHP specialisten binnen regio Noord-Holland.

Omdat ik in Noord-Holland dagelijks in contact sta met directeuren en CTO’s die actief zijn op het PHP platform weet ik exact waar de uitdagingen en ontwikkelingen liggen binnen hun organisaties. Hierdoor beschik ik over één van Amsterdams krachtigste netwerken wanneer het aankomt op PHP development en kan ik developers in contact brengen met de tofste bedrijven in deze regio.

Mijn analytisch vermogen en adequaatheid zet ik graag om in daadkracht om te fungeren als strategisch partner voor het aan boord halen van ervaren specialisten en young professionals. In een tijd waarin het “oude recruitment” veranderd in Data Driven Recruitment en het niet gaat om het ‘vinden’ maar om het ‘binden’ van developers ben ik zaakwaarnemer van exclusieve developers in de transitie naar een nieuwe uitdaging.

Omdat openheid en eerlijkheid bij mij hoog in het vaandel staan vind ik het belangrijk om de wensen en eisen van developers en businesspartners goed in kaart te brengen en hiermee een perfecte match voor beide partijen te realiseren.

Afgelopen jaren heb ik mij in verschillende branches gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van ambitieuze professionals in hun carrière. Door mijn ervaring in talentmanagement weet ik het beste jou naar boven te halen en je naar een hoger niveau te brengen.