Sven van Buuren

Business Unit Manager IT Interim

Over Sven

Binnen PHIND ben ik eindverantwoordelijk voor de IT interim afdeling samen met mijn collega Micky. Afgelopen september ben ik bij PHIND begonnen en positief verrast door de ‘way of working’ van alle collega’s en de manier waarop zowel de kandidaat als de klant centraal staan in het proces.

Mijn achtergrond in recruitment begon al in 2012 toen ik als groentje net was afgestudeerd en mij aansloot bij een recruitment gigant op de Amsterdamse Zuidas. Daar heb ik de hele opleiding doorlopen tot in het MT en daarna de keuze gemaakt om in 2018 voor mijzelf te beginnen. Daardoor heb ik ook de corporate recruitment kant meegemaakt als Recruitment Business Partner binnen de grootste bank van Nederland.

Mijn approach als recruiter is toegankelijk, to the point en transparant. Iets wat naadloos aansluit bij de kernwaarden van PHIND en naar mijn mening ook het verschil gaat maken in ons vakgebied.

Voor ons interim IT team zijn we hard op zoek naar nieuwe talentvolle collega’s. Heb je interesse en sta je open voor een nieuwe challenge? Stuur mij een bericht op de bovenstaande contactgegevens en we nemen z.sm. contact me je op!

Naast werken houd ik van
  • Tennis
  • Reizen
  • En alles wat een adrenaline kick geeft