Onze aanpak

Expert in jouw software-domein en regio. Wij kennen de markt van binnen en buiten.

Work IT

Hoe wij werken

Wij geloven in specialisatie. Al onze consultants zijn expert in één specifiek software domein. Binnen jouw regio. Jouw ervaring en ons netwerk zijn een gouden combinatie.

Stap 01

Intake

Ons succes begint met een luisterend oor en scherpe blik. Als persoonlijk zaakwaarnemer leren we je graag uitgebreid kennen. Zodat we jouw verhaal en carrière begrijpen.

Stap 02

Resourcing

Vervolgens speuren wij ons netwerk af en selecteren de opties die aansluiten op jouw wensen en eisen. We brengen je in contact met de beste professionals en mooiste organisaties.

Stap 03

Consulting

We zijn door de wol geverfd en weten waar we het over hebben. Onze voorbereiding en advies helpen jou de geschikte kandidaat of gewenste droombaan te vinden.

Stap 04

Contract

Zowel werkgever als werknemer willen goede voorwaarden. Als marktspecialist zijn wij ervaren in passende arbeidsvoorwaarden, contracten en bemiddelingen.

Stap 05

Nazorg

Jullie gaan veel tijd met elkaar doorbrengen. Daarom zorgen wij voor een goede start. Wij helpen met voorbereiding en tips en feedback in de de eerste maand voor zowel kandidaat als organisatie.

Ambitie

You grow, we grow

Ons doel is om de beste en meest gewaardeerde recruitment-partner te zijn. Tevredenheid bij onze klanten en kandidaten is voor ons erg belangrijk. Daarom vragen we altijd om feedback en een beoordeling. Zo blijven we groeien. Groei je met ons mee?

Acquiring the right talent is the most important key to growth. Hiring was - and still is - the most important thing we do

Marc BennioffFounder of Salesforce