Over ons

Jouw carrière is onze prioriteit.

PHIND is een recruitment-netwerk voor de beste software professionals van Nederland. Wij werken uitsluitend met de meest aantrekkelijke organisaties en de beste software developers. Om op topniveau te presteren zijn al onze consultants gespecialiseerd in één specifieke niche binnen één regio. Zo kennen wij de markt van binnen en buiten. Door ons specialisme en onderscheidende werkwijze zijn wij een aantal keer verkozen tot beste staffing agency van Nederland.

Onze services

Een professional verdient een zaakwaarnemer die de beste carrièremogelijkheden selecteert. En een organisatie verdient een partner die de beste kandidaten levert. Wij zijn de matchmaker die hierin uitblinkt. Met onze expertise en ervaring helpen wij je snel aan de volgende stap in je carrière of aan die ene professional voor de openstaande functie. 

Wij vergeten nooit dat het draait om jou als persoon. Daarom zijn al onze consultants volledig gespecialiseerd binnen jouw domein en werken ze met een maximaal aantal cases per maand. Benieuwd hoe wij werken en waarom onze partners telkens terugkeren? Bekijk dan ‘Onze aanpak’.

PHIND jouw job in 3 stappen

Solliciteer door direct op een vacature te reageren of je CV op te sturen. De PHIND consultant neemt contact met je op om jouw wensen te bespreken.

We benaderen alleen de bedrijven die bij jouw profiel passen en helpen je bij het maken van de afspraken, ook buiten kantooruren.

Je tekent alleen het contract bij de werkgever die het beste aansluit bij jouw wensen. PHIND laat je stralen op je nieuwe baan!