Over ons

Jouw carrière is onze prioriteit.

PHIND is een exclusief netwerkhuis binnen de wereld van Software Development. We beheren een krachtig netwerk van talent, young professionals, experts en exclusieve kandidaten. We focussen ons specifiek op PHP-, .NET en Frontend posities. PHIND selecteert bijzondere organisaties en professionals die gebruik mogen maken van dat netwerk.

Dat doet PHIND met een gedreven team dat klaarstaat om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. Persoonlijk contact staat daarin centraal. PHIND-consultants geven namelijk persoonlijk loopbaanadvies, kijken of ICT’ers en werkgevers echt bij elkaar passen én PHIND kent de regio, branche en technische skills die horen bij de functie.

PHIND jouw job in 3 stappen

Solliciteer door direct op een vacature te reageren of je CV op te sturen. De PHIND consultant neemt contact met je op om jouw wensen te bespreken.

We benaderen alleen de bedrijven die bij jouw profiel passen en helpen je bij het maken van de afspraken, ook buiten kantooruren.

Je tekent alleen het contract bij de werkgever die het beste aansluit bij jouw wensen. PHIND laat je stralen op je nieuwe baan!

Onze services

Onze consultants zijn verantwoordelijk voor een specifieke regio binnen een specifiek domein en brengen de businesscase van organisaties goed in kaart. Onze consultants gaan vervolgens met de resourcers om de tafel gaan zitten om te kijken welke IT-professional het beste past bij de bijbehorende businesscase. Onze resourcers fungeren als scouts. Zij kiezen selectief de beste IT-professional en onderhouden persoonlijk contact.  Onze accountdirectors zorgen op de achtergrond voor matches en maatwerktrajecten. Met al die specialisten in huis helpt PHIND  organisaties en professionals met hun groeiplannen.

Naast actief werkzoekenden kijken we ook naar professionals die zonder dat ze het zelf weten klaar  zijn om te stralen in een nieuwe baan. We beschikken namelijk over een state of the art Big Data-platform, waarmee we bronnen als LinkedIn, Github, Stackoverflow en data over carrièreplanning koppelen. Op basis van algoritmen maken we profielen van professionals die wij benaderen om kennis te laten maken en zich aan te sluiten bij ons exclusieve netwerkhuis.

Neem contact op met een van onze consultants
Image