Joren Meylaerts

.NET Recruitment Consultant

regio: Noord-Brabant

Over Joren

Hey jij! Leuk dat je de tijd neemt om wat meer over mij te leren. Mijn naam is Joren Meylaerts en bij PHIND ben ik de .NET consultant voor de regio Noord-Brabant.

Geboren in België en op tienjarige leeftijd verhuist naar Spanje. Internationaal opgeleid en vervolgens mijn HBO diploma gaan verdienen aan de Hotel Management School in Maastricht.

Na mijn studie kreeg ik de kans om bij PHIND aan de slag te gaan, waar ik mijn passie voor technologie en IT kon combineren met mijn servicegerichte opleiding. Mijn visie van succesvolle recruitment is gecentreerd rondom de menselijke factor en het vervullen van de klantbehoefte op een professionele, doelgerichte maar ook respectvolle wijze.

Naast het regelmatig contact houden met mijn professionele netwerk, ben ik in het weekend vaak te vinden bij mijn sociaal netwerk, dan genieten we samen van een speciaalbiertje of spelen we een spannende pot Rocket League (dat is zoals FIFA maar dan met vliegende auto’s.)

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen, ben je op zoek naar een nieuwe IT uitdaging of wil je me uitdagen voor een potje auto voetbal? Neem dan gerust contact met me op en dan kijken we samen naar een betere toekomst.

Naast werken houd ik van
  • Koken
  • Muziek maken
  • Gamen