Werken bij PHIND

PHIND is een exclusief netwerkhuis gespecialiseerd binnen de wereld van IT-recruitment met een duidelijke visie en missie. Wij staan garant voor kwaliteit, hoogwaardige service en een optimaal resultaat. Wij kunnen deze garanties bieden, doordat we ons specialiseren in een niche binnen de IT.

Werkplek

Je komt te werken in een luxe en modieus kantoor midden in het centrum van Den Bosch met gedreven sales en recruitment consultants.

Bemiddeling

Successen moeten gevierd worden. Met een succesvolle bemiddeling zijn we allereerst natuurlijk ontzettend blij voor de geplaatste IT professional en de opdrachtgever, maar we vieren het ook binnen PHIND. Bij succes sta jij in de spotlight.

Lunch

Op een lege maag kan je niet werken! Daarom lunchen onze collega`s gezamenlijk in onze designkeuken. Tijdens de pauze is er tijd voor een potje tafelvoetbal of poolen met je collega`s.

Executive Room

De Executive Room is een speciale ruimte die beschikbaar is voor consultants met een bewezen trackrecord. Je krijgt toegang zodra jouw foto aan de 'Wall of Fame' hangt.

Ontspanning

Na een dag hard werken is het prettig om even te ontspannen. Dat doen we bij PHIND door een FIFA-toernooi te spelen, samen de stad in te gaan voor een hapje of borrel, of naar de sportschool te gaan die op de verdieping onder ons kantoor zit

Einde

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan direct contact met ons op om te kijken welke positie wij voor jou hebben openstaan.

Welkom

Werkplek

Bemiddeling

Lunch

Executive room

Ontspanning

Einde

Onze vacatures

Mensen begeleiden tijdens hun carrière is onze passie

Werken bij PHIND betekent dat je gaat werken met de beste sales en recruitment professionals. Elke nieuwe collega krijgt de eerste 6 maanden een intensief coachingtraject waarbij wij jouw skillset naar een hoger niveau tillen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om verder door te groeien in de richting van sales en/of recruitment. Zo schakel je met spraakmakende organisaties en/of ervaren professionals.

De professionals die binnen PHIND goede inzet en resultaten tonen, kunnen in een korte periode grote carrièrestappen maken. Zo heb je zelf in de hand hoe snel je doorgroeit naar medior, senior, teamleider, manager, associate director en zelf de mogelijkheid om directeur te worden. Binnen PHIND bieden wij namelijk een Life Long Learning programma aan. Om op het niveau van PHIND goed te kunnen presteren moet je in bezit zijn van het PHIND-dna. Dit bestaat uit ambitie, ondernemerschap, leiderschap en doorzettingsvermogen. Geen makkelijke weg maar je wordt er goed voor beloond!

Laat ons voor jou op zoek gaan naar de leukste vacatures!