Werken bij

De digitale wereld laten groeien is onze kracht

PHIND is een recruitment-netwerk binnen de wereld van software development. Wil jij werken als zaakwaarnemer en ambassadeur voor de meeste aantrekkelijke tech bedrijven?

Blijf scrollen
Mensen begeleiden tijdens hun carrière is onze passie

Werken bij PHIND betekent een hoop verantwoordelijkheden binnen een jonge, commerciële organisatie. Wij zijn actief in de snelle en dynamische wereld van IT. Werk je bij ons dan draag je verschillende petten. Die van zaakwaarnemer, ambassadeur, recruiter, adviseur en onderhandelaar. Ga je aan de slag bij ons? Dan ben je verzekerd van een werkplek bij een hechte en ambitieuze organisatie. Waar plezier, uitdaging en persoonlijke groei centraal staan.

Jouw succes is ons succes. Daarom bieden wij veel flexibiliteit en geven wij de ruimte om jezelf te ontwikkelen in je carrière. Zijn wij altijd serieus? Absoluut niet. Successen moeten gevierd worden. Daarom vind je ons regelmatig op het terras in ‘s-Hertogenbosch of onderweg op een van onze trips naar Barcelona, Marbella, London of Praag. Ben jij ondernemend, ambitieus en commercieel? Bekijk dan onze vacatures.

Wil je weten hoe je door kunt groeien binnen PHIND?