Over Marco

Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Mijn naam is Marco Roelofsen, binnen PHIND ben ik directeur en bezig met de dagelijkse aansturing van de consultants. Hierin is het van belang dat er wordt gezorgd dat alle neuzen de zelfde kant op staan om zo de missie en visie van PHIND te kunnen realiseren. Tijdens mijn studie Hoge Hotelschool heb ik veel gereisd en gestudeerd in het buitenland. Hierdoor heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende culturen en hoe je hierin mensen als leidinggevende moet aansturen.

Na mijn studie ben ik verhuisd naar Den Haag om daar mijn carrière plannen te gaan realiseren. Op 22-jarige leeftijd ben ik de wereld van de recruitment ingerold, hierin heb ik diverse stappen gemaakt van trainee recruiter naar managing director in een periode van 6 jaar. Deze kans willen wij onze ondernemende werknemers ook geven!

Werken binnen PHIND betekent dat je aan de slag gaat binnen een ondernemende organisatie waarbij enorm veel kansen liggen om jouw carrière een boost te geven.

Naast werken houd ik van
  • Bourgondisch dineren
  • Wijn
  • Fitness