Charlie Windhorst

Senior RPO Recruiter

regio: Amsterdam

Over Charlie

Mijn naam is Charlie, woonachtig in onze hoofdstad Amsterdam en werkzaam als RPO recruiter binnen PHIND. Leuk om kennis met je te maken!

Na het behalen van mijn HBO studie Sportmanagement heb ik bewust gekozen om het vak recruitment te beoefenen. In deze zes jaar is recruitment een passie van mij geworden. Naast mijn werkzaamheden als RPO en corporate recruiter organiseer ik samen met een compagnon evenementen voor recruiters. Hier wisselen we op een leuke en gezellige manier kennis uit met andere vakgenoten. Onder de naam Rec-Clusive vind je wat wij nog meer doen! 

Naast werken ben ik een sportieve jongeman. Ik voetbal (en ondanks dat ik in Amsterdam woon, is ADO Den Haag mijn grote liefde), loop hard en ga graag skiën in de winter. Een lege piste met een vers pak sneeuw is waar je mij gelukkig mee kan maken. Maar ook in de zomer met een drankje in mijn hand en wat lekkere hapjes op tafel op een willekeurig strand is genieten geblazen!

Als IT recruiter vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van het vakgebied. Zo lees ik regelmatig blogs over de nieuwste ontwikkelingen en bezoek ik graag evenementen zoals DevOps Days en Codemotion. Ook vind ik het tof om samenwerkingen met hogescholen en universiteiten op te zetten! 

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Naast werken houd ik van
  • Voetbal
  • Recruitment
  • Vakanties