LeasePlan

Amsterdam

Bedrijfsinfo

LeasePlan is een bekende lease maatschappij en bestaat al meer dan 50 jaar. Leaseplan is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Ook in Nederland zijn verschillende kantoren gevestigd waaronder het hoofdkantoor in Almere. Vanuit deze kantoren in Almere, Breukelen, Veghel, Moordrecht, Hengelo en Zwolle biedt LeasePlan kosteneffectieve oplossingen voor zakelijke leasing, persoonlijke leasing, wagenparkbeheer en nog veel meer.

Het succes van LeasePlan hangt af van het vertrouwen dat de consument in het bedrijf heeft. Door de klanten van LeasePlan, de werknemers, aandeelhouders, leveranciers en maatschappij in het algemeen. Daarom werkt het bedrijf met een verantwoorde, duurzame manier voor mensen en milieu.

LeasePlan heeft goede contacten met leveranciers en klanten en daarin staan de volgende kernpunten altijd centraal:

– Ontwikkeld duurzame businessmodellen en producten.
– Handelt in overeenstemming met relevante en erkende milieunormen.
– Ondersteunt de ontwikkeling die goed voor het milieu kan zijn.
– Levert een positieve bijdrage aan duurzame ontwikkelingen in de bedrijfstak.
– Continu zoeken naar manieren om de ecologische voetafdruk van de onderneming steeds verder te verkleinen.

Heb je interesse in een van de bekendste leasebedrijven uit de Nederland? Een bedrijf dat je diverse carrieremogelijkheden bied als starter, young professional of als ervaren developer? Bekijk het vacature aanbod dan op onze pagina of neem contact op met een van onze consultants.