Topgeschenken

Nieuw-Vennep

Bedrijfsinfo

Topgeschenken is dé partner waar je de leukste en verrassendste geschenken en cadeau’s kunt bestellen en laten bezorgen. Topgeschenken biedt een ruim assortiment aan geschenken aan zoals: bloemen, fruitmanden, taarten, cadeaubonnen, champagne, wijnen, bierpakketten, geboortegeschenken, wenskaarten en veel meer. Het assortiment van Topgeschenken wisselt continue waarbij er wordt ingespeeld op de behoefte van de consumentVoorbeelden hiervan zijn cadeaus voor feestdagen en bepaalde jaargetijden.

In 2015 besloten de bedrijven Topbloemen en Geschenkbezorgen samen te werken en sindsdien gaan ze verder als Topgeschenken. Vanaf dat moment is het bedrijf  aanbieder van geschenken in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Topgeschenken bestaat ​​momenteel uit de onderstaande websites:

– Topbloemen.nl
– Topgeschenken.nl
– Toptaarten.nl
– Topfruit.nl

Het IT-team van Topgeschenken bestaat uit circa tien developers die dagelijks bezig zijn met het optimaliseren en verbeteren van allerlei IT-systemen en projecten. Dit zijn werkzaamheden zoals het onderhouden, door-ontwikkelen en implementeren van de websites en webshops. Al deze werkzaamheden worden met een ambitieus team uitgevoerd op het hoofdkantoor van Topgeschenken in Nieuw-Vennep.


Wil jij werken voor de grootste aanbieder van geschenken en cadeau’s? Neem dan contact op met PHIND en we bespreken de openstaande functies graag met je.