PHIND, your next step in PHP-, .NET- en BI

Even voorstellen…..

PHIND is een exclusief netwerkhuis binnen Data Intelligence en Software Development. We beheren een krachtig netwerk van talent, young professionals, experts en exclusieve kandidaten. We focussen ons specifiek op PHP-, .NET en Business Intelligence (BI). PHIND selecteert bijzondere organisaties en professionals die gebruik mogen maken van dat netwerk.

Dit alles doet PHIND met een gedreven team dat klaarstaat om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. Persoonlijk contact staat daarin centraal. PHIND-consultants geven namelijk persoonlijk loopbaanadvies, kijken of ict’ers en werkgevers echt bij elkaar passen én PHIND kent de regio, branche en technische skills die horen bij de functie.

Onze resourcers fungeren als scouts. Zij kiezen selectief het beste talent en onderhouden persoonlijk contact. Zij worden ook wel gezien als de zaakwaarnemer/ agent. Onze consultants zijn verantwoordelijk voor een specifieke regio binnen een specifiek domein en brengen de businesscase van organisaties goed in kaart. Onze accountdirectors zorgen op de achtergrond voor matches en maatwerktrajecten. Met al die specialisten in huis helpt PHIND organisaties en professionals met hun groeiplannen.

Bij PHIND bieden we jou vrijblijvend een uitgebreide intake aan. Zo krijgen we een goed beeld van jouw wensen, eisen en persoonlijke ambities en weten we zeker dat er ook sprake is van een juiste match met vacatures die open staan bij onze business partners.

Naast actief werkzoekenden kijken we ook naar professionals die, zonder dat ze het zelf weten, klaar zijn om te stralen in een nieuwe baan. We beschikken namelijk over een state of the art Big Data-platform, waarmee we bronnen als LinkedIn, Github, Stackoverflow en data over carrièreplanning koppelen. Op basis van algoritmen maken we profielen van professionals die wij benaderen om kennis te laten maken en zich aan te sluiten bij ons exclusieve netwerkhuis.

Wanneer PHIND dan belt dan horen onze mensen nogal eens: ‘Hoe kom je aan mijn nummer?’., Tja…. we bemiddelen voor techneuten, we zijn gek van ICT, dus dan zorgen we dat we zelf ook beschikken over de beste technologieën om te zorgen dat we de beste mensen vinden.

85 Procent van de mensen die we helpen aan een stap in hun carrière is namelijk niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging,  maar wij hebben die wel voor je klaarstaan als je daar voor open staat. Dat is meteen ook één van de grootste verschillen met veel andere partijen die PHIND tegenkomt. Door de krapte op de ict-arbeidsmarkt staat bij veel recruiters het plaatsen van professionals centraal. Het draait niet om het vinden van de juiste match, maar om het schuiven met cv’s. Daar doen we bij PHIND dus niet aan mee. We hebben namelijk de beste mensen en middelen om te zorgen voor de allerbeste match.

Naast een goede band met jou als ict’er, is ook de relatie met onze business partners waarvoor we als PHIND bemiddelen ons dierbaar. We bouwen aan een solide vertrouwensrelatie en gaan alleen voor uitstekende dienstverlening. PHIND durft dus ook selectief te zijn. We gaan niet zomaar met iedere organisatie en ICT-professional een samenwerking aan.We stellen hoge eisen aan onze partners, zodat zij ook hoge eisen aan ons kunnen stellen. Daarbij gaat PHIND veel verder dan recruiters die vooral bezig zijn met het invullen van vacatures. PHIND-consultants zijn bijvoorbeeld ook buiten kantooruren bereikbaar voor ict’ers en businesspartners.

Bovendien begeleidt PHIND jou ook nadat we de juiste match hebben gevonden. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat jij als ICT`er een trusted advisor krijgt die jouw belangen behartigt en je uitstekend begeleidt in jouw carrière.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen. Kom langs in ons kantoor in Den Bosch, of neem contact op met onze consultants.

Marco Roelofsen,
Managing director, Co-Founder PHIND

Delen

Deel dit artikel